REFERENTIES

UITGEVOERDE PROJECTEN

 

Parking Caritas te Merelbeke

 

Nadat Johan Backaert van de firma Jona Trade BVBA uit Oudenaarde een aanvraag kreeg voor 100 "groene parkeerplaatsen" hebben we met hem en de opdrachtgever de mogelijkheden besproken, en ja hoor enkele maanden later mag het resultaat er zeker zijn: een perfecte parking met RevivA funderingssubstraat, TerraViva grindlegbed en TerraViva grastegelmengsel.

 

BeMine Beringen

 

Op advies van Dockx wordt er een zeer grote parking met grastegels aangelegd op een speciaal ontwikkeld grof zandig legbedsubstraat. De tegels worden ingevuld met TerraViva grastegelmengsel: nog altijd is het origineel het beste! Van Geel wegenbouw bewijst daarmee nog maar eens te kiezen voor een "groen" resultaat op lange termijn. 

 

Blancefloerlaan Antwerpen

 

Aannemers Denys en RTS (Zedelgem) kozen TerraViva Grindgazon voor de aanleg van groene stroken tussen de tramsporen van de nieuwe Blancefloerlaan te Antwerpen. RTS voert de werken vakkundig uit, een mooie opsteker nadat reeds de Herentalse baan en de De Bruynelaan van dit mooie product zijn voorzien.

 

IJzertoren Diksmuide 

 

Tuinen Descamps uit Marke gebruikt het TerraViva legbedsubstraat en TerraViva grastegelmengsel bij de aanleg van de nieuwe parking aan de IJzertoren te Dikmuide. In de komende jaren zullen vele bezoekers bij deze herdenking aan de eerste wereldoorlog gebruik maken van deze parking.
Weg: Stationsstraat te Sint-Niklaas = TerraViva Boomplantsubstraat

 

Herentalsebaan te Antwerpen

 

De Lijn, openbaar vervoerder België, gebruikt TerraViva grindgazon tussen de tramsporen. Om dienstverkeer toe te laten is het nodig dat de ondergrond voldoende draagkrachtig is maar ook een duurzame grasgroei toelaat. Grindgazon is hiervoor een zeer geschikt product.