GRINDGAZON

ReViva®  grindgazon is sterk genoeg om sporadisch voertuigen te dragen. Het is toe te passen bij onder meer festivalterreinen en kampeergelegenheden. Dit ecologisch homogeen mengsel is speciaal ontwikkeld om voldoende draagkracht te garanderen en spoorvorming te vermijden. Daarnaast zorgt het ook voor een groen aanzicht.

 

Het bestaat uit een combinatie van berijdbaar gesteente, voedingsgrond en graszaad. De voedingsgrond zorgt voor een goede kieming en duurzame groei van grasplanten. Het gazon heeft een groot waterbergend vermogen. Het grindgazon kan ook in een fijne uitvoering verkregen worden voor het gebruik van groene voegen.

 

Onder het grindgazon ligt een laag ReViva® funderingssubstraat van 15 tot 25 centimeter. De grove steenfractie van het substraat zorgen voor een hoge draagkracht en een groot waterbergend vermogen. Het mengsel heeft een lage zoutconcentratie wat gunstig is voor de zuurtegraad. Hierdoor krijgt de grasplant de kans om een wortelpakket van 30 centimeter aan te leggen zonder storende lagen tegen te komen.

Opbouw ReViva® Grindgazon

ReViva® Grindgazon

ReViva® Grindgazon